Stránky základní umělecké školy Klimenta Slavického v Kadani byly k dnešnímu dni společností NETservis s.r.o. rozšířeny o administrační modul, díky kterému může ředitelka ZUŠ, paní Mazánková, měnit obsah stránek vlastními silami a to bez odborných znalostí v oblasti webdesignu.

Stránky www.zus-kadan.cz vznikly na základě spolupráce NETservisu a ZUŠ Kadaň v únoru roku 2006 (tisková zpráva zde). Jelikož je ZUŠ neziskovou organizací, byla prezentace vytvořena se slevou, kterou naše společnost neziskovým a příspěvkovým organizacím poskytuje. Stránky umělecké školy byly ryze statické – nepoužívaly žádnou formu databáze a jakékoli změny v obsahu musela provádět společnost NETservis s.r.o.

K dnešnímu dni byl spuštěn systém, pomocí kterého lze administrovat Koncerty a výstavy školy, seznam absolventů a Aktuality. V sekci Koncerty a výstavy školy je kalendář akcí, které ZUŠ organizuje. V seznamu absolventů je rozsáhlý seznam žáků, kteří školou prošli a kteří jsou rozděleni do kategorií podle jimi studovaných oborů – nalezneme zde záznamy o žácích dokonce až z roku 1964. Aktuality jsou ve své podstatě články, ke kterým lze připojit takřka libovolné množství fotografií a souborů ke stažení. Aktuality jsou řazeny podle data nastaveného v administraci a z důvodu úspory je zde k dispozici i tzv. stránkování (zobrazuje se jen určitý počet aktualit na 1 stránku). Pokud v systému nejsou žádné aktuality určené ke zveřejnění, položka v menu „Aktuality“ se vůbec nezobrazí a rychlé odkazy na 5 nejnovějších aktualit na hlavní stránce se taktéž nezobrazí.