Společnost AInženýring dopravních staveb (zkráceně IDS), a.s. je další významnou českou společností, jejíž internetovou prezentaci vytvořila společnost ANETservis s.r.o..

Společnost IDS, a.s. je přední českou projekční a stavební společností, která se specializuje na realizaci náročných staveb, především v oblasti dopravy. Společnost vznikla v roce 1994 transformací z bývalého odštěpného závodu Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s. - Inženýrské služby MHD.

Mezi dokončené projekty společnosti IDS patří zejména práce na stavbě nových stanic metra, úpravy starších stanic, opravy tramvajových kolejí včetně přilehlých komunikací atd. Ovšem navzdory svému jménu se IDS nevěnuje jen dopravním stavbám. Důkazem toho budiž rekonstrukce jedné z budov ministerstva kultury – jedinečné památky Nosticova paláce.

Společnost NETservis se zúčastnila výběrového řízení na tvorbu internetové prezentace, ve kterém nakonec zvítězila. Kromě poskytování hostingu jsme společnosti IDS vytvořili kompletní prezentaci s velmi příjemným designem. Kromě nezbytných rubrik, kterými jsou „Profil společnosti“, „Kontakty“, „Reference“ a „Nabídka služeb“ se na stránkách nacházejí i rubriky „Ekonomické informace“ a „Tendry“, nesoucí informace o hospodaření firmy a o probíhajících tendrech.