Společnost AAXA s.r.o., která dodává bankovní a podnikové informační systémy, má díky společnosti ANETservis s.r.o. opět nové internetové stránky.

Bankovní transakční a informační systémy patří mezi ty informační systémy, u kterých se vyžaduje absolutní spolehlivost a především bezpečnost. Společnost AXA s.r.o. se v tomto oboru (a nejen v něm) pohybuje už do roku 1994, kdy vznikla jako dceřinná společnost společnosti AXA a.s.

Pro tuto, ve svém oboru, špičkovou firmu jsme zhruba před 15 měsíci již jednu internetovou prezentaci dělali. Nyní jsme dostali za úkol vytvořit zbrusu novou prezentaci se vším všudy. Design byl navržen a následně přijat a včetně zabezpečení technické podpory došlo ke zhotovení stránek, na kterých nechybí nejen nezbytné rubriky (Profil, Produkty a Služby, Reference, Kontakt), ale také rubriky Partneři, Historie společnosti a v neposlední řadě „Nové a nejžádanější“, což je rubrika s těmi nejnovějšími a nejžádanějšími produkty a službami. Na hlavní stránce celé prezentace se nachází flashová animace loga společnosti, jejíž zhotovení a umístění bylo výslovným přáním společnosti AXA.