Naše spolupráce se společností Aral Lubricants CR, s.r.o. se nadále prohloubila - po spuštění lépe propracované produktové databáze jsme spustili nový internetový obchod.

Se společností Aral Lubricants CR, s.r.o. spolupracujeme již několik let a díky tomu máme možnost rozvíjet její internetovou prezentaci z našeho pohledu k úplné dokonalosti. Jak již bylo řečeno v úvodníku, spustili jsme k dnešnímu dni nový internetový obchod určený pro koncové zákazníky.

Pro koncové zákazníky, kteří nyní obchod mohou využívat, tímto spuštěním nabízíme možnost klasické registrace a nakupování pomocí nákupního košíku. Systém poskytuje nakupujícím standardní funkce poskytující kompletní služby od tisku objednávky až po možnost zaslání zapomenutého hesla na email.

Pro společnost Aral Lubricants CR, s.r.o. jsme obohatili administrační systém o několik funkcí, které jistě ocení obchodníci nejen z oboru maziv. Multifunkční správa objednávek prakticky umožňuje vše ovládat z administrace. Systém je vybaven tiskovým modulem a dokáže filtrovat kterýkoli výpis dat. Samozřejmě nemůže chybět ani správa registrovaných zákazníků a třešničkou na dortu je modul statistik, kde lze podle různých kritérií zjistit nepřeberné množství informací.