Internetová agentura NETservis s.r.o. spustila 18. dubna 2012 nový web Státního veterinárního ústavu Praha. Součástí stránek je i sekce Školicího střediska ústavu. Správu prezentace umožňuje redakční systém WebRedakce, který obsahuje i speciální modul pro editaci dat v Google mapách. Kromě vytvoření webových stránek je součástí zakázky i webhosting projektu.

Při zpracování webu kladli tvůrci důraz především na přehledný design a seriózní grafiku, která by odpovídala státní instituci. Celá prezentace je dle přání klienta laděna do modré barvy, která koresponduje s logem Státního veterinárního ústavu i s fasádou jeho budovy. „Při tvorbě internetové prezentace oceňujeme vstřícný přístup ze strany dodavatelské firmy, flexibilitu a rychlost řešení našich podnětů a požadavků v jednotlivých krocích vzniku stránek a úroveň zaškolení našich pracovníků určených pro správu obsahu prezentace v redakčním systému,“ hodnotí spolupráci MVDr. Bedřich Horyna, ředitel SVÚ Praha, a dodává: „Návrh internetové prezentace byl realizován v souladu s dohodnutým časovým harmonogramem a finální internetová prezentace byla dodána bez prodlev v termínu dojednaném ve smlouvě. Zároveň oceňujeme možnost konzultací i po realizaci dodávky.“

Státní veterinární ústav Praha poskytuje služby v oblasti provádění laboratorní diagnostiky na úseku průkazu infekčních a neinfekčních onemocnění zvířat a na úseku zdravotní nezávadnosti surovin a potravin živočišného i rostlinného původu, krmiv a vody. Webovou prezentaci ústavu naleznete na adrese www.svupraha.cz.

Agentura NETservis s.r.o., člen Asociace.BIZ, patří mezi přední dodavatele internetových řešení. Specializuje se především na tvorbu firemních webových prezentací, e-shopů a webových řešení na míru. Mezi hlavní klienty společnosti z veřejného sektoru patří např. Národní muzeum.