Ve spolupráci s Generation Europe, neziskovou organizací působící především v oblasti vzdělávání, zprovoznila společnost NETservis s.r.o. nový server www.generation-europe.cz, který je věnován publikační činnosti v oblasti spotřebitelského vzdělávání.

Generation Europe je součástí mezinárodní sítě organizací, které realizují společné projekty v oblasti vzdělávání a navzájem si poskytují know-how. Celá síť je koordinovaná organizací Generation Europe Foundation se sídlem v Belgii. Česká pobočka byla zřízena v září 2005.

Design stránek nepochází z dílny společnosti NETservis s.r.o. - tento byl dodán klientem a na nás již bylo provést zlom (převést grafiku do HTML formátu) a vše naprogramovat. Prezentace Generation Europe obsahuje systém pro publikaci článků v různých kategoriích. Kromě toho lze zde najít informace o Generation Europe, o projektech, o týmu, novinky, anketu a samozřejmě kontakty. Pro studenty a ostatní návštěvníky, pro které není čeština mateřským jazykem, zde existují i dvě jazykové mutace - francouzská a anglická. Drtivá většina prezentace je editovatelná z administrace novinek, anket, článků atd. Pro prezentaci www.generation-europe.cz poskytuje společnost NETservis s.r.o. i technické zázemí v podobě hostingu a celý projekt byl realizován se speciální slevou určenou neziskovým organizacím.