Zásilkový obchod Neckermann slaví 10 let mezi námi. Známé jméno se již delší dobu objevuje i na internetu. Nyní například i ve formě jubilejní prezentace www.10let.cz a www.desetlet.cz, která naděluje dárky. Prezentace vytvořená v expresním termínu společností NETservis, s.r.o. je pouze dočasná, stejně jako rozhlasová kampaň, která ji při jubilejní příležitosti doprovází.

Smysl prezentace je velmi jednoduchý – na titulní straně si návštěvník může vybrat jeden ze čtyř nabízených dárků. Při najetí myší na konkrétní dárek dojde k efektní grafické změně, která vhodně doplňuje jednoduchý, ale velmi trefný design celé prezentace.

Po kliknutí na dárek, tedy po té, co si jej návštěvník vybere, je tento vyzván k zadání své emailové adresy, kam mu jsou následně automaticky poslány instrukce potřebné k vyzvednutí dárku. Současně s tímto je návštěvníkovi nabídnuto i zaslání jubilejního katalogu Neckermann – stačí zaškrtnout políčko a ihned se objeví formulář pro zadání doručovací adresy pro tištěný katalog.

Z hlediska zpracování dat je prezentace vybavena jednoduchým administračním modulem pro správu emailových adres a i doručovacích adres pro zaslání katalogu. Společnost NETservis, s.r.o. zajišťuje i technickou podporu v podobě hostingu.