Jeden z nejvýznamnějších zákazníků naší společnosti NETservis s.r.o. firma Castrol Lubricants (CR) s.r.o. si tentokrát přála naprogramovat na svých stránkách soutěžní systém na zakázku. Cílem projektu bylo vytvořit systém na registraci soutěžících a losování. Soutěž se týkala mistrovství světa ve fotbale.

Společnost Castrol Lubricants (CR) s.r.o. má obrovskou historii, vznikla již v roce 1889 jako CC Wakefield@Co, ze které vyrostl dnešní Castrol. Původní výrobky sloužily jen k mazání parních strojů. Postupem času se společnost rozvíjela díky boomu motorových vozidel, kterým nabízí prvotřídní motorové oleje. Ty stále vyvíjí v závislosti na měnících se potřebách motorů a jejich řidičů.

Soutěž byla spuštěna na webhostingu naší společnosti NETservis s.r.o. Systém samotný je založen na tom, že návštěvník stránek firmy Castrol Lubricants (CR) s.r.o. odpoví na deset otázek, na jejichž správné zodpovězení má dva pokusy. Pokud se mu to podaří, může se zaregistrovat a je zařazen do slosování. To je prováděno denně a automaticky. Výsledky slosování jsou posílány přímo do společnosti, kde jsou zkontrolovány a ověřeny. Po této proceduře jsou výsledky zaslány jednotlivých výhercům s informací o výhře jedné ze čtyř cen.

Výhodou systému je také to, že lze vygenerovat excel tabulku, která přehledně zobrazuje jména a adresy výherců. Tato tabulka je společností Castrol Lubricants (CR) s.r.o. předána přímo dodavateli, který výhry rozesílá. Systém je co nejvíce uzpůsoben zaměstnancům firmy a usnadňuje jim práci s minimálními nároky na jejich čas.

Grafiku soutěže a její zlom vytvářel někdo jiný, naše firma NETservis s.r.o. poté vše doladila a uvedla do chodu. A to včetně individuálního systému na správu výherců.

Všechny práce byly provedeny velice rychle a to během jednoho týdne.