Firma AVYVA PLAST s.r.o., operující v oblasti vakuového tvarování a vytlačování profilů, získala díky společnosti ANETservis s.r.o. nové stránky.

Společnost VYVA PLAST s.r.o. nabízí komplexní služby při řešení zpracovatelských problémů v oblasti vakuového tvarování a vytlačování profilů, se zaměřením zejména na design, kvalitu a inovaci. Obchodním spojením mezi firmou VYVA PLAST a firmou NETservis, jejímž oborem činnosti je něco naprosto odlišného, vznikly zbrusu nové stránky.

Stránky, jejichž vhled je laděn kombinací barev bílou a zelenou, je vybaven dynamickými částmi, které jsou administrovatelné. Mezi tyto části patří zejména produkty a upoutávky, které se zobrazují na hlavní stránce. Nepřeberné množství produktů je vybaveno fotografiemi. Kontaktní emaily uvedené na stránkách jsou chráněny před zneužitím roboty, kteří na internetu hledají emailové adresy, na které pak rozesílají tzv. spam (nevyžádanou reklamní poštu) – těmto robotům byla značně snížena možnost úspěchu. Tato celá internetová prezentace byla kompletně navržena a vytvořena společností NETservis s.r.o. včetně zajištění hostingu.