SEO optimalizace je skvělý a dnes již téměř nepostradatelný způsob jak ve vyhledávačích pozdvihnout své internetové stránky. Protože je pan Martin Tyburec stejného názoru, objednal si kromě tvorby nového webu také tuto SEO analýzu. To vše u naší společnosti NETservis s.r.o.

Zadavatel projektu Martin Tyburec je vlastníkem pili v Rynholci u dolu. Nabízí levné palivové dřevo prvotřídní kvality. Objednat si u něj můžete jak dřevo tvrdé, tak i měkké. Pro náročné zákazníky nabízí také dřevo krbové s dovážkou až do domu.

Cílem SEO analýzy je dostat internetové stránky dle klíčových slov na co nejlepší, tzn. nejvyšší, místa ve vyhledávačích. Přání klienta bylo dobře se umisťovat zejména na Seznamu.

Byl tak navržen zcela nový web, byly provedeny SEO kroky, tzn. zpětné odkazy, registrace do katalogů, SEO úpravy na webu. Byl nasazen redakční systém WebRedakce ve své standardní podobě. Ta klientovi umožňuje aktualizaci stránek dle potřeby. Dále byl zřízen webhosting, zajištěn nákup domény a komunikovali jsme s kapusta.cz ohledně staré domény.

Výsledky práce našich programátorů a konzultantů jsou zjevné a aktuální pozice Levného palivového dřeva na Seznamu s platnosti k 1.7.2010 jsou tyto: Pokud si do seznamu dáme vyhledat „levné dřevo“ tak jsme na 1. místě, s klíčovým slovem „levné palivové dřevo“ jsme na 1. místě, s klíčovým slovem „levné dřevo na topení“ jsme na 2. místě, „cena palivového dřeva“ je na 4. místě, „palivové dřevo ceník“ je na 4. místě, „krbové dřevo“ je na 9. místě, „palivové dřevo Rakovník“ je na 13. místě, „palivové dřevo“ je na 17. místě. Výše uvedená čísla jsou na zcela nový web pod EU doménou za tak krátkou dobu velmi dobrá.