SEO Optimalizace pro vyhledávače je další z věcí, na které je naše společnost NETservis s.r.o. odborníkem. SEO konzultace si u nás tentokrát objednala společnost Kintamani Solutions s.r.o. pro svůj katalog LOMP.cz. Název je zkratkou a znamená Společný Lokální kOMPas.

Zadavatel projektu Kintamani Solutions s.r.o. je provozovatelem stránek, které umožňují vložit, najít nebo ohodnotit podniky ve Vašem nejbližším okolí a sdílet tyto informace s přáteli. Můžete si tak najít nejlepší kavárnu, restauraci nebo nejspolehlivějšího pediatra blízko Vašeho bydliště. Na stránkách jsou vyhodnocovány a zanášeny klady a zápory různých podniků a tak víte, co je nejlepší aniž byste si to nejdříve museli na vlastní kůži vyzkoušet. Zároveň tak poskytují těmto podnikům další hodnotný reklamní kanál.

Cílem tohoto průběžného projektu je SEO konzultacemi přispět k tomu, aby byl klientův katalog dobře umisťován ve vyhledávačích. SEO konzultace nejsou z naší strany poskytovány aktivně, ale vždy na základě klientova požadavku vyhodnotíme klientem provedené změny či se vyjádříme k jeho záměrům nebo provedeme požadované analýzy, tedy aktivně SEO neprovádíme, jsme pouze poradním orgánem. Ve většině jiných případů u podobných projektů děláme konzultace s aktivní účastí, při které stránky sami pravidelně vyhodnocujeme. Například v této internetové prezentaci.