Nedávno se rodina Blaupunkt rozrostla o dalšího člena - slovinské stránky. K dnešnímu dni zprovoznila společnost NETservis s.r.o. další jazykovou mutaci - chorvatskou.

V nedávno uveřejněné tiskové zprávě s názvem "Slovinský Blaupunkt díky zlatým českým ručičkám" jsme se zmiňovali o skutečnosti, že jsme úspěšně převedli stránky do mezinárodní znakové sady UTF-8, což bylo základem pro tvorbu slovinské, chorvatské a srbské verze stránek Blaupunkt - poslední z výše jmenovaných jazykových mutací je zatím ve vývoji.

Chorvatský Blaupunkt disponuje identickou strukturou, grafikou (kterou přejímají všechny jazykové mutace podle německého vzoru) a shodnými administračními moduly, jejichž autorem je společnost NETservis s.r.o. Prakticky jediný rozdíl je v jazyku, kterým jsou prezentovány informace návštěvníkům.

Společnost Blaupunkt je členem světoznámé skupiny Bosch a mezi její hlavní produkty patří především autorádia a navigace. Na chorvatských stránkách naleznou jejich návštěvníci veškeré potřebné informace o jednotlivých produktech i o společnosti jako takové. Nechybí zde ani regionální kontakty na prodejce a servisní místa.