Zcela nový web pro úspěšného developera Doma je Doma a jeho projekt Rezidenci Zbraslav vytvořila internetová agentura NETservis za necelé 3 týdny.

Rezidence Zbraslav je moderní a energeticky úsporné bydlení kladoucí důraz na souznění kvalitního bydlení a přírody v jedné z nejoblíbenějších lokalit Prahy 4. V současném světě je však třeba dostatečně reprezentovat svoji práci a nabízené služby, proto je kvalitní web nevyhnutelný.

Internetová prezentace Rezidence Zbraslav je na první pohled jednoduchá a jasná. V relativně malém obsahu zde najdete vše, co o novém bydlení potřebujete vědět. Prohlédnete si zde dispozice všech bytů, zjistíte jejich standardy a nahlédnete do jejich ceníku. K modernímu zpracování webu patří samozřejmě i plně responzivní verze pro mobilní zařízení i tablety.

Spokojenost ze strany klienta i agentury byla dle slov Pavla Břichnáče, koordinátora projektu, zřejmá ihned po ukončení:“ Developerská společnost Doma je Doma oslovila NETservis i s dalšími plánovanými projekty Vilky Buštěhrad a Rezidence Centrum Radotín a následná realizace proběhla stejně úspěšně, jako Rezidence Zbraslav.“