Společnost ANETservis s.r.o. uvedla do provozu zbrusu nový systém on-line verze a předplatného českého týdeníku ARespekt. Nyní si zákazníci mohou objednat časopis Respekt jak v tištěné, tak i v elektronické verzi.

Tento nový systém objednávání předplatného ve spojení s on-line verzí časopisu Respekt umožní všem abonentům týdeníku Respekt nové, dříve nepoznané možnosti hlavně ve smyslu tzv. předplatného na míru. Mnoho čtenářů týdeníku Respekt žije v zahraničí, většina v USA. Pro ně představovalo předplatné tištěné verze jedinou možnou formu doručení časopisu Respektu až domů, ovšem se značným zpožděním kvůli časově i cenově náročnému doručování pomocí mezinárodní pošty. Nyní si mohou objednat pouze internetovou verzi časopisu, což bude stát výrazně méně peněz a času..

Při objednání předplatného si každý může vybrat, zda chce pravidelně dostávat tištěnou verzi nebo přístup do aktuálního čísla na internetové stránce časopisu Respekt. Spolu s výběrem doručení nového čísla Respektu si zákazník může předplatit i přístup do archivu všech čísel Respektu za jeho více než 13letou historii. Je už na každém zákazníkovi, jestli bude chtít třeba jen internetovou verzi časopisu nebo jen tištěnou nebo oboje. Kromě přístupu do aktuálního čísla si může objednat i přístup do archivu čísel, ale také nemusí. Zkrátka každý si může vybrat pro sebe tu nejlepší kombinaci.

Součástí objednávkového formuláře je i výběr časového rozmezí, na které má být předplatné uplatněno – kromě klasických možností jako jsou např. roční předplatné nebo půlroční - je zde i možnost zadat konkrétní rozmezí požadovaných čísel týdeníku Respekt – tedy je možno objednat si Respekt i na pouhý jeden týden. Při objednávce předplatného má zákazník jedinečnou možnost sledovat jak se mění cena v závislosti na jeho požadavcích, tedy především na délce předplatného, typu předplatného, požadované měně, počtu čísel, místě doručení nebo případného nároku na slevu (tu mohou uplatnit majitelé mezinárodní identifikační studentské karty ISIC).

Velice užitečnou funkcí nového systému objednávání předplatného je možnost dočasné změny adresy pro doručení – tzv. přesměrování. V případě, že zákazník jede na dovolenou, může využít této možnosti a pro dané období mu bude časopis Respekt doručován na aktuální adresu jeho pobytu.

Pro další informace o předplatném naleznete na této adrese, ceník služeb předplatného zde a samotný formulář pro objednání předplatného naleznete zde.