Společnost AAA Radiotaxi s.r.o. je naším váženým a dlouholetým zákazníkem. Naše firma NETservis s.r.o. s nimi úspěšně spolupracovala již na mnoha projektech. V tomto případě jsme pro AAA Radiotaxi s.r.o. nakoupili větší počet zahraničních domén. Na dalších se stále pracuje.

Společnost AAA Radiotaxi s.r.o. působí na českém trhu již více než dvacet let. Za tuto dlouhou dobu se velmi rozrostla a to jak v počtu zaměstnanců a vozidel, tak i v kvalitě a objemu svého podnikání.
Několikrát byla různými deníky a jejich čtenáři oceněna jako nejlepší pražská taxislužba roku.

Naším úkolem je nakoupit dvacet domén s různými evropskými koncovkami. Některé z nich není vůbec jednoduché získat. Z těchto 20 objednaných jsme již získali například domény ze zemí AT (Rakousko), BE (Belgie), DE (německo), ES (Španělsko), CH (Švýcarsko), NL (Holandsko), PL (Polsko), RO (Rumunsko), SE (Švédsko) a SK (Slovensko). Dále bojujeme o několik domén, které jsou velmi komplikované: RU (Rusko), FI (Finsko), FR (Francie), IT (Itálie), DK (Dánsko) nebo HU (Maďarsko).

Hlavními obtížemi jsou administrativní překážky, nátura každého z národů a především jejich rozdílná pravidla a procesy pro nákup domény. Největší problém ovšem spočívá v tom, že majitelem domény má být česká společnost se sídlem v ČR.

Věříme, že se naší společnosti NETservis s.r.o. podaří získat všechny objednané domény a to k plné spokojenosti obou stran.