S Regionální televizní agenturou se téměř každý z nás den co den dostává do kontaktu a ani o tom neví. Tento zdroj regionálního zpravodajství dodává své zprávy například do TV Nova nebo Sportovních novin.

Regionální televizní agentura oslovila naší společnost NETservis s.r.o. s žádostí o tvorbu nové internetové prezentace této významné agentury, která je zpravodajským partnerem TV Nova a vytváří všech 10 regionálních verzí pořadu Právě teď.

Vývoj celého projektu od grafického návrhu až po samotné spuštění již hotových stránek trval necelý měsíc a bylo při něm použito téměř všech technických prostředků, které patří k moderní internetové prezentaci.

Zelenobílá kombinace, na které je založen celkový design stránek, působí uklidňujícím dojmem, který dokresluje příjemně laděná FLASH animace v horní části obrazovky. Na stránkách samotných se návštěvníci mohou dozvědět vše o Regionální televizní agentuře, jejích pořadech, o pokrytí signálem atd.

Z těch netradičních částí vybereme například ukázky spotů, které jsou zde uveřejněny, prostor na náměty návštěvníků či seznam aktuálních nabídek, které obsahují nabídky na prodej reklamy.

Velice si vážíme zájmu Regionální televizní agentury o naše služby a bude nám ctí, pokud nám bude umožněno jejich další prohlubování.