Design internetové prezentace by měl být moderní, vkusný a na první pohled by měl vyjadřovat účel, pro který byly vytvořeny. Proto společnost NETservis s.r.o. má ve své nabídce i redesign již existujících stránek. Z tohoto důvodu se na ni obrátil i poslanec PSP ČR za ODS pan Zbyněk Novotný.

Původní osobní stránky Zbyňka Novotného byly podrobeny celkovému grafickému i strukturálnímu redesignu. Byl vytvořen grafický návrh, grafický zlom, byla provedena instalace reklamních bannerů a naprogramovány vlastní stránky jako takové.

Hlavní strana nyní obsahuje nejen autorské články, které jsou plněny pomocí redakčního systému WebRedakce, ale i články převzaté z jiných webů. Ty se přebírají pomocí RSS kanálů z jiných webových serverů. V tomto případě je to zejména server ODS. Lze nastavit přebírání všech zpráv z určitých stránek automaticky nebo ruční vybírání jen těch zajímavých a aktuálních.

K jistému odlehčení stránek přispívá i databáze jednoho sta vtipů, které se na hlavní stránce náhodně v pravidelných intervalech zobrazují. Společnost NETservis s.r.o. vytvořila i dva flashové bannery, jeden pro Eurovolby a druhý pro reklamu na web „Jsme v poločase“ pro politický web ODS pro Prahu 8.