Zlepšovat své stávající internetové stránky mají zájem snad všechny schopné firmy, které se chtějí zviditelnit. Přizpůsobit svůj web měnícím se technologiím a nárokům doby a také návštěvníků se rozhodl i tým společnosti Stavtrans, spol. s.r.o. Ve výběrovém řízení zvítězila naše společnost NETservis s.r.o. a tímto začala úspěšná dlouhodobá spolupráce.

Firma Stavtrans, spol. s.r.o. se od roku 1992 specializuje především na prodej interiérových stavebních komponentů pro tzv. suchou výstavbu. Nezabývají se pouze prodejem kvalitních stavebních hmot, ale v posledních letech se zaměřili na komplexní služby a svou nabídku rozšířili také o stavební poradenství a dopravu.

Výsledkem projektu byl redesign firemní internetové prezentace. Práce začaly analýzou původních stránek, na jejímž základě byl připraven redesign webu včetně nasazení redakčního systému WebRedakce s upraveným modulem produktů pro snadnou správu nabízených materiálů a nářadí.
Ten umožňuje výpis podkategorií s možností připojení ceníku. Nově vzniklé stránky mají jednodušší a přehlednější design, který dává více prostoru pro produktové fotografie.

Byla udělána důkladná SEO analýza, registrace do katalogů, vytvořena komplexní grafika a byl proveden její zlom. Byl zřízen webhosting prezentace.

Společnost Stavtrans, spol. s.r.o. je náš vážený zákazník, se kterým spolupracujeme na dalších projektech.