Firma SmithNovak, s.r.o. hledala společnost, která jí nabídne rekonstrukci stávajících stránek postavených na zastaralém a nevyhovujícím redakčním systému. Nakonec si vybrala naši firmu NETservis s.r.o., která má s těmito projekty dlouholeté zkušenosti a je schopna klientovi nabídnout profesionální a rychle odvedenou práci.

Společnost SmithNovak, s.r.o. se zabývá analýzou důležitosti jednotlivých informací. Je odborníkem na to, které informace mají v dnešním dravém a vysoce konkurenčním prostředí hodnotu pro vedoucí pracovníky a které tak povedou k efektivnímu vyvíjení jejich obchodních strategií. Specializují se zejména na sektor finančních služeb. Nejen pro ně pořádají odborné konference a semináře, které zájemcům umožňují hluboké porozumění danému tématu.

Naše firma NETservis s.r.o. měla za úkol kompletně zrenovovat celý web. Převzali jsme stávající grafiku, kterou jsme upravili pro vyšší rozlišení a byl proveden její zlom. Byl implementován a upraven redakční systém WebRedakce. V průběhu vytváření specifikací se totiž ze základní WebRedakce vyvinul dobrý systém pro správu akcí, tedy konferencí a seminářů, společnosti SmithNovak, s.r.o. jakoby ušitý přímo na míru.

Stránky také obsahují databázi akcí, které se automaticky vypisují dle data konání. U každé z nich je možnost vytvoření několika opakování akce s přihlašováním nezávisle na sobě. Přehled přihlášených účastníků se ukládá v databázi, výhodou je možnost exportu do CSV. Automaticky generované e-maily se souhrnem každé akce jsou posílány jak přihlášeným, tak i firmě SmithNovak, s.r.o.

Klient požadoval co největší kontrolu nad co největší částí obsahu nově upravených stránek. Je zde tak minimum dynamicky generovaných prvků a redakční systém WebRedakce je upraven tak, aby umožňoval úpravu obsahu v různých sloupcích stránky při zachování jednotného designu.

Finální stránky jsou podpořeny PPC kampaní.