Redesign webu pro QED Group a.s. dělala naše společnost NETservis s.r.o. téměř tři měsíce. Za tu dobu přetvořil náš profesionální tým původní a zastaralý web v interaktivní, moderní internetovou prezentaci.

Společnost QED Group a.s. poskytuje svým klientům služby v oblasti rozvoje lidských zdrojů, vzdělávání, managementu a strategického rozhodování. Působí na trhu již od roku 1996. Nabízejí možnost zpětné vazby, psychodiagnostiku, průzkumy spokojenosti, školení, koučování, assesment a development centra a mnoho dalšího.

Hlavní požadavky společnosti QED Group a.s. spočívaly ve vysokých nárocích na kreativitu grafika, který bude zpracovávat design webu. Tohoto úkoly se náš grafik zhostil, doufáme, úspěšně a tak vzniklo zajímavé produktové menu, které je celé vytvořeno ve flashi a splňuje požadavky na neokoukanost, originalitu a přitom dobrou funkčnost. Celý flash se pak v kombinaci s klasickým HTML prolíná celým webem.

Byla vytvořena kompletní grafika obohacená o již zmíněné flashové prvky, byl proveden její zlom, byl nasazen redakční systém WebRedakce a byl naprogramován kontaktní formulář na míru. Dále je zajišťován webhosting a byla provedena registrace do katalogů.