Redesign graficky zastaralých a nevyhovujících webů patří mezi nejčastější zakázky naší společnost NETservis s.r.o. Zákazníci si přejí moderní, plně funkční, flexibilní a designově propracované internetové prezentace. Zadavatelem tohoto projektu byla firma PROXIMA STUDIO, spol. s.r.o.

Společnost PROXIMA STUDIO, spol. s.r.o. se specializuje na digitální tiskovou produkci včetně kompletního dokončovacího zpracování. Zabývají se zpracováním grafiky, skenováním, sazbou, digitálním tiskem, tiskovou produkcí, výrobou CD a DVD a dalšími službami.

Cílem zakázky bylo vytvořit přehlednější a atraktivnější internetové stránky prezentující digitální tisk. Klient by rád nabídl svým stávajícím i budoucím zákazníkům větší komfort při zadávání poptávek a objednávek a usnadnil také správu objednávek uvnitř firmy. Provedený redesign vychází z grafických prvků původní prezentace, avšak s přídavkem moderního nádechu. Byla nasazena nejnovější verze redakčního systému WebRedakce, která klientovi umožňuje libovolné aktualizace.

Největší práci si naši programátoři dali s propracováním objednávkového a poptávkového formuláře pro vázané i nevázané tiskoviny a modulu pro snadné nahrávání souborů na FTP k objednávkám přímo v okně prohlížeče. Po vyplnění formuláře může zákazník přiložit 1 nebo více souborů (modul nahrávání obsahuje plynulý progress bar). Po dokončení objednávky se na FTP serveru klienta vytvoří specifický adresář, který obsahuje všechny informace z formuláře včetně přiložených souborů.

Do budoucna je v plánu vytvoření anglické a německé jazykové mutace.