Redesing nevyhovujících webů je častou prací, kterou naší společnosti NETservis s.r.o. klienti zadávají. Tentokrát bylo nutné renovovat web firmy Preol a.s., jejíž firemní webové stránky přestaly vyhovovat měnícím se nárokům nejen společnosti, ale i zákazníků.

Společnost Preol a.s. byla založena v roce 2003 jako centrum pro výrobu a vývoj biopaliv v rámci skupiny Agrofert Holding a.s. Firma se zaměřuje na zpracování řepkového semene a produkci metylesteru řepkového oleje. Výstupy z těchto materiálů jsou potravinářský řepkový olej a metylester řepkového oleje a glycerínu. Společnost má veliký roční obrat, mnoho zaměstnanců a velmi si zakládá na vysoce moderním provozu.

Na základě konkrétních požadavků naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila přehledný a pohledný web. Navigace je umístěna nahoře na stránce přičemž po kliknutí se jednotlivé položky rozbalují vlevo. Celé stránce pak dominují barevné fotografie slunečného nebe, mladých pracovníků laboratoře, detaily řepky olejné a samozřejmě zde nechybí ani obrázek známých, jásavě žlutých řepkových lánů.

Na stránky byl aplikován redakční systém WebRedakce, byla vytvořena kompletní grafika, byl zřízen webhosting. Protože se nejedná o případ, kdy web je prodejním kanálem, nebylo třeba stránky podpořit PPC reklamou.

Spolupráce naší společnost NETservis s.r.o. s firmou Preol a.s. nebyla první a jak doufáme, nebude ani poslední.