Redesign zastaralých webů je častou zakázkou naší společnosti NETservis s.r.o. Nevyhovující internetovou prezentací byl tentokrát web firmy Maurice Ward group, která se na naši společnost obrátila jako na profesionálního dodavatele kompletního internetového řešení.

Maurice Ward group je světová společnost expandující rychle po celé Evropě. Byla založena již v roce 1968 v Irsku a postupně se rozrostla do mnoha evropských zemí. V České republice začala působit v roce 1994. Zabývá se zejména celosvětovou spedicí a celoevropským skladováním. Poskytuje služby mezinárodní přepravy, logistiky a celní deklarace. Jejich cílem je vyhovět měnícím se potřebám globálního výrobního odvětví.

Zkušený tým společnosti NETservis s.r.o. pro ně vytvořil moderní grafiku na míru a provedl její zlom. Byla navržena flash mapa propojená přes XML s redakčním systémem. Byl tak nasazen upravený redakční systém WebRedakce, který klientovi umožňuje libovolnou správu poboček na mapě. Byl vytvořen specializovaný kontaktní formulář a stránky byly vyhotoveny ve dvou jazykových mutacích – české a anglické.

Dále byly zajištěny registrace do katalogů, pečlivě byla vyhotovena SEO optimalizace a zřízen webhosting.