Pro českou odnož Karmelitánského nakladatelství toho dělala naše společnost NETservis s.r.o. již mnoho. Patří mezi naše dobré a dlouholeté klienty. Tentokrát požádala o předělání starého a nevyhovujícího webu jejich slovenská pobočka Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o.

Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem knih nejen po celé České republice, ale i ve Slovenské Bratislavě. Toto křesťansky orientované nakladatelství působí na českém trhu od roku 1991 a doposud vydalo více než 1 500 titulů. Od roku 2005 obchoduje i na Slovensku se seznamem 60. titulů. Nejdůležitější součástí jejich edičního plánu jsou edice věnované duchovnímu životu. Společnost Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o. byla založena Českomoravskou generální delegatůrou Řádu Karmelitánů a Karmelitánským nakladatelstvím, s.r.o.

Staré stránky nakladatelství se staly již nevyhovujícími a nastala potřeba jejich kompletního přepracování. Byl na ně aplikován redakční systém WebRedakce, který je nejen uživatelsky příjemný a pohodlný, ale umožňuje klientovi libovolné změny bez nutnosti našeho zásahu.

Dále byl zřízen webhosting a provedena SEO analýza. Nechybí zde odkaz Aktuality a okénko rychlého Vyhledávání. Na stránkách nově naleznete také internetový e-shop, který je velmi pohodlnou variantou nákupu Vámi vybraných křesťansky zaměřených titulů.