Společnost Interex Ing. Prokopec, s.r.o. se na českém i zahraničním trhu s dřevoobráběcími stroji pohybuje již od roku 1991. Od roku 2001 poskytuje veškeré činnosti ve vlastním předváděcím a servisním středisku ve Zbuzanech na Praze - západ. Od roku 2008 rozšířili svůj prodejní a výrobní program o různé typy mechanizačních zařízení a bylo nutné zrekonstruovat jejich stávající webové stránky. Zhostila se toho společnost NETservis s.r.o.

Pro své zákazníky poskytují komplexní činnosti v oblasti zpracování masivního dřeva. Tyto činnosti podporují samozřejmě i prezentací svých produktů na internetu. Právě s tímto úkolem se společnost Interex Ing. Prokopec, s.r.o. obrátila na firmu NETservis s.r.o. Jejím úkolem bylo vytvořit přehledné webové stránky s moderním designem.
Hlavní důraz v této prezentaci měl být kladen na produkty, které firma nabízí. Tedy na velké stroje na obrábění dřeva. Z tohoto důvodu byl vytvořen katalog produktů s možností aktualizace samotným zadavatelem. Klient má tak možnost sám upravovat katalog podle momentálních skladových zásob a aktuálních potřeb. Tato služba není standardní součástí redakčního systému WebRedakce a byla tak zákazníkovi vytvořena přímo na míru.
Dále bylo v rámci vytváření nové internetové prezentace nově zvektorizováno logo, vytvořen a schválen grafický návrh, proveden grafický zlom a stránky byly podpořeny registrací do katalogů.