Původní web společnosti GHC Genetics, s.r.o. již nevyhovoval dnešním požadavkům, především co se týče přehlednosti a snadnosti administrace.Proto se rozhodli pro jeho redesign. My jsme rádi, že si vybrali naši společnost NETservis s.r.o.

Společnost GHC je významná nadnárodní společnost poskytující komplexní služby v oblasti zdravotnictví. Zejména plastickou i všeobecnou chirurgii, stomatologii či genetická vyšetření. Právě genetickými testy pro širokou veřejnost se zabývá pobočka GHC Genetics, s.r.o. Nabízí jak testy hrazené ze zdravotního pojištění, tak genetické testy pro samoplátce. Mezi oblíbenými produkty najdete například test otcovství PapaGen nebo komplexní genetickou analýzu GenScan.

Redesign původních stránek měl několik cílů. Došlo ke sjednocení vzhledu se stránkami sesterské společnosti Klinika GHC Praha. Dále došlo ke zpřehlednění a zjednodušení struktury webu. V neposlední řadě byl nasazen redakční systém WebRedakce, který umožňuje daleko snazší aktualizaci a správu obsahu nových stránek. Byl upraven modul produktů o možnost přidávání variant, komplexních formulářů a různých náhledů produktů.

Díky nové prezentaci si klienti mohou pomocí objednávkového formuláře nechat provést genetické testy bez nutnosti návštěvy kliniky a složitého papírování. Do budoucna se plánuje rozšíření webu o anglickou, německou a ruskou jazykovou mutaci.

Na nově vzniklou prezentaci byl zřízen webhosting, byla provedena důkladná SEO analýza a registrace do katalogů.