Redesign zastaralých webů je častou zakázkou, kterou naše společnost NETservis s.r.o. zpracovává. Stejný projekt si přála uskutečnit také firma FERMO CZ s.r.o. Cílem projektu bylo vytvořit atraktivní, skvěle graficky propracovaný web.

Společnost FERMO CZ s.r.o. se zabývá rekonstrukcí panelových a bytových domů. Zaměřují se na využívání moderních materiálů a technologií. Jsou schopni poskytnout Vám komplexní poradenství v oblasti státních dotací a financování.

Zakázka u naší firmy NETservis s.r.o. byla zcela jasná. Předělat zastaralý a nevyhovující web do nové, modernější podoby. Bylo třeba kompletně zrekonstruovat grafiku s využitím dynamických prvků a flash animace. Velký důraz byl kladen na perfektní vzhled a funkci sekce Reference.

Dále bylo nutné nasadit redakční systém WebRedakce, který klientovi umožňuje dělat si své aktualizace sám a kdykoliv dle potřeby. Ten byl dle přání klienta upraven tak, aby bylo snadné preferovanou sekci Reference kdykoliv upravovat a přidávat nové reference.

Vzhled nově vzniklých stránek je příjemně dynamický a barevně vyladěný. Navigace je umístěna jak vlevo, tak nahoře na stránce. Vše je jasně a přehledně barevně odděleno a internetová prezentace je doslova nabitá potřebnými informacemi.

Design dokresluje decentní flash animace symbolizující proces rekonstrukce panelového domu od původní šedé a oprýskané stavby po zrekonstruovaný líbivý dům zářící barvami.