Dalším redesignem webu pro Business Media s.r.o. byl portál imaterialy.cz. Jako v případě portálu stavbaweb.cz šlo o převzetí projektu od WDF a kompletní předělání starého webu.

Fima Business Media s.r.o. provozuje informační internetové portály, včetně portálu imaterialy.cz. Ten poskytuje informace o projektech, knihách, vědě a výzkumu, konferencích a seminářích, o soutěžích, veletrzích a výstavách, technologiích a informacích od výrobců týkající se architektury a stavebnictví. Zveřejňuje tedy aktuální fakta z oboru architektury a stavebnictví, podrobné zpravodajství o stavbách, reference stavebních a dodavatelských firem a informace o produktech ve stavebnictví. Registrovaným uživatelům je zasíláno upozornění na nové články.

Na novou prezentaci byl nasazen Redakční systém WebRedakce, který byl upraven dle potřeb klienta, byla vytvořena grafika dle přání klienta, byl proveden její zlom. Naši programátoři stránky naprogramovali, byl proveden import původních dat. Pomocí Google Charts API byly vykresleny přehledné grafy ukazující návštěvnost jednotlivých článků a frekventovanost návštěv uživatelů. Dále bylo vytvořeno nové administrační rozhraní včetně mailingu.

Stránky samotné jsou velmi přehledné, navigace je umístěna vlevo na stránce. Každý článek má k sobě připojenu vlastní fotku. Celek svou jednoduchostí dokonale splňuje svou informativní funkci.