Zadavatelem dalšího projektu pro naši společnost NETservis s.r.o. byla firma AŽD Praha, s.r.o., jejímž požadavkem bylo kompletně zrenovovat zastaralý web a vytvořit novou korporátní internetovou prezentaci.

Firma AŽD Praha, s.r.o. je významným českým dodavatelem a výrobcem zabezpečovací, telekomunikační, informační a automatizační techniky, zejména se zaměřením na oblast kolejové a silniční dopravy včetně telematiky a dalších technologií. Specializují se zejména na tyto oblasti: železniční doprava, provoz metra, telematické aplikace, silniční a parkovací systémy a mnoho dalších.

Naše firma NETservis s.r.o. vytvořila návrh grafiky, byl proveden její zlom. Dál byl zařízen import ze starého CMS a dodán redakční systém na míru. Na novou prezentaci byl zřízen webhosting.

Nový web společnosti má moderní, uživatelsky příjemnou grafiku, která respektuje design společnosti. Navigace je díky velké košatosti webu na několika místech. Pro usnadnění je doplněno levé produktové menu, které stálým návštěvníkům díky barevnému odlišení ikonek pomůže v rychlém nalezení toho, co hledají.

Prezentace je propojena s facebookem a twitterem, aby byla stále aktuální. Obsah je k dispozici ve dvou jazykových mutacích s plánem dalšího rozvoje dle aktuálních potřeb.