Společnost NETservis s.r.o. byla pověřena obnovou webových stránek České umělecké agentury TRIART Management, s.r.o., která svou internetovou prezentaci potřebovala zrekonstruovat tak, aby vyhovovala jejich vzrůstajícím umělecko-obchodním požadavkům a nárokům klientů.

Společnost TRIART Management, s.r.o. vznikla za účelem podpory vybraných českých kulturních aktivit a hudebních interpretů, ať sólistů, souborů či komorních orchestrů. Jejich cílem, mimo jiné, je propagace českého, zejména hudebního umění nejen zahraničí, ale i v rámci České republiky.

Webové stránky po našem zásahu umožňují plnou správu přes redakční systém a jednoduchou formu nákupu CD přes internet. Stránky prošly i nemalou grafickou úpravou, jsou vyvedeny v modré, bílé a dominantní bordó - červené barvě. Zajímavou novinkou na webu je speciální hudební přehrávač, vyvinutý naší společností a prezentující ukázky interpretů, které agentura zastupuje a podporuje.

Na stránkách tedy byla vytvořena zcela nová webová grafika, provedli jsme zlom a kompletní programovací práce. Byl implikován základ redakčního systému včetně jazykových mutací. Byly vytvořeny speciální moduly redakčního systému na míru, zejména sekce Umělci se záložkovým řešením, vkládání hudebních ukázek, diskografie a nová forma objednání pomocí kontaktního formuláře v sekci CD - shop. Již zmíněný speciální hudební přehrávač, optimalizovaný pro FF a IE, umožňuje vyposlechnutí si hudební ukázky při získávání informací o interpretovi či před zakoupením samotného CD.

Součástí konečného řešení projektu je také využití námi nabídnutého technického zázemí v podobě hostingu. Nechybí zde ani dynamické části prezentace, které byly použity v sekcích Umělci, Diskografie a Aktuality.