Křesťanská knihovna Praha je klientem naší společnosti NETservis s.r.o. již po mnoho let. Jejich stávající web se postupem času však stával více a více zastaralý, proto se naše firma postarala o jeho redesign. Ten umožnil vzniknout nové, moderní podobě internetové prezentace.

Internetová prezentace Křesťanská knihovna Praha slouží jako informační portál pro zájemce o křesťansky zaměřenou literaturu. Najdete zde základní informace o otevíracích hodinách, o možnostech půjčování a dalších službách a činnostech knihovny. Důležitou součástí webu je vyhledávací katalog, podle nějž lze nalézt požadovaný titul. Knihovna tak chce umožnit křesťanům, badatelům či jiným zájemcům širší přístup k informacím vztahujícím se ke křesťanství a bibli.

Při redesignu nových stránek byl využit Redakční systém WebRedakce a to ve své základní, tovární podobě. Jeho jedinou odlišností je jemně upravená grafická šablona. Součástí webu je přehledná databáze knih, která umožňuje jejich vyhledávání dle několika kritérií. Vyhledávat požadovaný titul lze podle titulu, autora či jeho kategorie.

Stránky jsou zprovozněny jak v české, tak i v anglické jazykové verzi.

Internetová prezentace klade důraz na přehlednost a rychlé načítání. Grafika je příjemná a neubírá nic z důstojné funkce stránek. Navigace je umístěna vlevo na stránce a obsahuje všechny potřebné odkazy. Nechybí zde Aktuality a okénko rychlého Vyhledávání.