Společnost BroD Trade, spol. s r.o. má nyní novou internetovou prezentaci, jejímž autorem je společnost NETservis s.r.o.. Specifikem tvorby těchto stránek byl redesign původních stránek a poradenství ve věci doménové problematiky. Společnost BroD Trade, spol. s r.o. požadovala expresní vyhotovení prezentace.

Zadavatelská společnost obchoduje s rozmanitým portfoliem produktů, ale hlavním artiklem jsou čepelky, což je hezké české označení žiletek. Dále tato společnost obchoduje s hračkami, kartáči a sirkami. Internetové stránky www.brodtrade.cz byly na přání klienta vytvořeny expresně a jejich obsahem jsou informace o produktech, službách a o samotné společnosti. Samozřejmě nechybí kontaktní informace a ani zákonem požadované údaje.

V rámci tohoto projektu bylo třeba poskytnout i poradenství v doménové problematice tak, aby byl splněn domluvený termín. Internetová prezentace nyní funguje ve dvou jazykových mutacích a je provozována na serverech společnosti NETservis s.r.o. při použití služby webhosting.

Spolupráce s jednatelem společnosti, JUDr. Miroslavem Dohnalem, byla efektivní a bezproblémová. Jsme velmi rádi, že se stal naším zákazníkem.