Internetové stránky, ač digitální, taktéž podléhají stáří. Zastarávají technologicky i vzhledově. Vzhled je jedním z nejdůležitějších prvků, který rozhoduje o úspěšnosti prezentace. Tento aspekt svých stránek se rozhodla řešit pražská společnost DV Audio spol. s r.o., která pro tyto účely angažovala společnost NETservis, s.r.o..

DV Audio spol. s r.o. je společnost sídlící v pražském Karlíně a jejím oborem činnosti je instalace, distribuce a servis ozvučovacích a evakuačních systémů. Společnost dodává i reproduktory. Jméno společnosti není veřejnosti příliš známé, ale mezi jejími referencemi najdeme například hlavní novou budovu ČSOB, koleje ČVUT, Justiční palác nebo ING na Andělu.

Redesign internetové prezentace v podstatě znamená vystavění prezentace znovu a nejlépe na zelené louce. Z původní prezentace se použije pouze obsah a je třeba jej následně naformátovat do nového vzhledu. Nový design stránek www.dvaudio.cz je vystavěn na velmi efektivní kombinaci modrého pozadí a žlutooranžového výrazného textu. Pro ostatní prvky (menu a běžný text) byla použita bílá a šedá barva. Hlavička prezentace je řešena poměrně netradičně a vypadá, jakoby se skládala z několika geometrických útvarů.

Společnost NETservis s.r.o. dodala v rámci projektu i registraci stránek www.dvaudio.cz do českých katalogových vyhledávačů – to povede ke zvýšení hodnocení stránek například u Googlu či Seznamu a ti tyto stránky pak budou zobrazovat na vyšších pozicích než dosud.