Společnost Prog-Soft s.r.o. se rozhodla kvůli změnám potřeb trhu a vkusu klientů kompletně zrekonstruovat svou internetovou prezentaci. Stránky potřebovaly modernizaci a zcela novou grafiku. Renovace stránek se zhostila firma NETservis s.r.o.

Společnost Prog-Soft s.r.o. se pohybuje na českém trhu již řadu let, přesněji od roku 1991. Zaměřují se na vývoj, dodávku a implementaci informačního systému INFOS. Ten je určen jak pro velké, střední, tak i malé firmy. Liší se pouze produktové uspořádání systému, který je šitý velikosti určité společnosti přímo na míru. Dále nabízejí široký výběr produktů a služeb z oblasti informačních a komunikačních technologií.

Jejich původní internetová prezentace nebyla pro jejich potřeby již dostačující a tak bylo ze strany vedení firmy rozhodnuto o jejím radikálním přepracování.

Bylo nutné graficky sjednotit současné spektrum nabízených produktů a služeb. Byl implementován redakční systém WebRedakce ve své standardní podobě s vytvořením grafiky na míru. Tedy menu umístěno v levé a také v horní části prezentace, samotný text se nachází uprostřed. Zajímavostí je zde sekce Novinky, zabírající pravou část stránky, možnost použití kontaktního formuláře, vyhledávání a ankety.

Další zvláštností jsou panáčci, které si vybral klient sám a které si i sám do redakčního systému WebRedakce podle potřeby přidává. Dodává k nim také různé doplňky nebo jakkoli jinak s nimi manipuluje. Díky výhodám WebRedakce má klient možnost provádět si veškeré úpravy a aktualizace velmi jednoduchým způsobem.

Nově vzniklé stránky jsou velmi obsáhlé a nabité jak obecnými, tak odbornými informacemi. I přes onu rozsáhlost jim však nechybí přehlednost a zdánlivá jednoduchost, která je důležitá pro dobrou orientaci.

Internetová prezentace byla podpořena registrací do katalogů.