Projekt týkající se redesignu zastaralého webu není tak docela první záležitostí, kterou pro společnost KZP Ideal Invest a.s. naše firma NETservis s.r.o. vytvářela. Již jsme měli na starosti projekt pro jejich dceřinou společnost KZP Real s.r.o. týkající se tvorby webu pro prodej nových bytů v Praze 4, Libuši.

Developerská společnost KZP Ideal Invest a.s. byla založena již v roce 2006. Zabývá se zejména bydlením, výstavbou nových bytů a rodinných domů. Za svou prioritní lokalitu si zvolila Prahu 4 – Libuš. Prodejem a marketingem developerských projektů se zabývá jedna z jejich dceřiných společnosti, již zmíněná KZP Real s.r.o. Tato úzká spolupráce s developerem umožňuje firmě KZP Ideal Invest a.s. rychlé reakce na požadavky zákazníkům.

Redesign zastaralých prezentací požaduje stále více klientů. Rozvoj nároků na design a funkčnost stránek se stále vyvíjejí. Cílem tohoto projektu bylo prezentaci předělat. Na stránky byl nasazen redakční systém WebRedakce, který zákazníkovi umožňuje libovolnou správu dle aktuální potřeby. Oproti základní verzi byla upravena o modul Projekty. Je tak možné zadávat projekty a definovat u nich záložky.

Stránky obsahují informace o Projektech, ať už o dokončených, plánovaných či zrovna ve výstavbě. Nabízejí Realitní služby a poradce pro jejich Financování, najdete zde Aktuality a další informace.

Byla vytvořena grafika na míru, byl zřízen webhosting, provedeny registrace do katalogů, SEO analýza. Kampaň byla také podpořena PPC kampaní. Jediné, co naše společnost NETservis s.r.o. nedělala, bylo firemní logo.