Internetová prezentace www.emuzeum.cz získala od společnosti NETservis, s.r.o. nový kabát v podobě moderního designu. Tím získalo Centrum pro prezentaci kulturního dědictví mnohem příjemnější komunikační kanál namísto „starého“ vzhledu stránek. Původní prezentaci kompletně vytvořila společnost NETservis, s.r.o. před necelými dvěma lety.

Již na první pohled je z nového designu patrné, že má být zcela neutrální, jednoduchý a vysoce funkční. Prezentace Centra pro prezentaci kulturního dědictví je primárně určena všem lidem bez rozdílu věku, náboženství, vzdělání, národnosti atd. Pozadí obsahových částí je převážně tvořeno bílou či světle šedou a texty jsou černou. Tím je dosaženo maximální čitelnosti textů. Menu je vytvořeno v inverzním gardu, tedy tmavé pozadí a světlý text. Je-li třeba oddělit jednotlivé části prezentace, je použit jiný odstín světle zelené barvy anebo se použije velmi efektní přechod jedné barvy do druhé. Tento motiv je podkladem pro celý web.

Po vytvoření stránek Národního muzea ČR (www.nm.cz, tisková zpráva zde) spustila společnost NETservis, s.r.o. projekt www.emuzeum.cz (tisková zpráva zde) a k dnešnímu dni došlo k redesignu. Národní muzeum ČR je pro naši společnost jedním z nejváženějších klientů a těšíme se na další plodnou spolupráci.