Zavedená společnost PRACOM s.r.o., podnikající v oboru stavebním se specializací na sochařství, stavebnictví a restaurování a renovování kulturních památek, má od letošního léta novou internetovou prezentaci s redakčním systémem WebRedakce společnosti NETservis, s.r.o., která projektu poskytuje i webhosting.

PRACOM s.r.o. je zavedená štukatérská, restaurátorsko–sochařská a stavební firma s šestnáctiletou praxí v oboru. Česká republika je vyhlášená svou bohatostí na kulturní památky, a je proto cílem mnoha turistů. Svůj díl odpovědnosti, v dobrém smyslu slova, má tedy i společnost PRACOM s.r.o.

Redakční systém WebRedakce byl vybrán jako nejvhodnější produkt pro řešení potřeb tohoto klienta. Společnost NETservis, s.r.o. samozřejmě nabízí i modifikace redakčního systému a v tomto případě bylo přikročeno k úpravě fotogalerie. Hlavní důraz byl kladen na design internetové prezentace, která byla doplněna ilustrativní flash animací. Ta zobrazuje knihu popisující portfolio společnosti a touto knihou je virtuálně listováno. Výsledný efekt je velmi stylový a dokonale podkresluje obor podnikání společnosti. NETservis, s.r.o. poskytuje pro tento projekt i technické zázemí v pobodě hostingu (webhostingu).