Co je důležité pro občany každé obce? Mít vždy aktuální informace! Moc dobře to vědí v obci Úholičky, proto podstatou jejich zadání projektu pro společnost NETservis s.r.o. bylo instalovat pro stávající webové stránky nový redakční systém WebRedakce. S jeho pomocí mohou kdykoliv vkládat na své webové stránky čerstvé a přesné informace.

Tento redakční systém WebRedakce tak nahradil dosud obcí používaný a viry napadený opensource redakční systém phpRS. Samotná obec Úholičky leží několik málo km severozápadně od Prahy na trase směr Kralupy nad Vltavou a je vyhledávanou lokalitou zejména pro svou nádhernou krajinu.

Na stávající webové stránky byl tedy nasazen nový redakční systém WebRedakce, byl upraven modul registrovaných uživatelů, byla nainstalována aktuální informace o počasí a v neposlední řadě byl poskytnut webhosting. Dále byly provedeny nezbytné úpravy systému a vyškolen obsluhující personál.

Vzhled stránek nebyl nijak upraven, proto změna není na první pohled patrná. Určitě ji však ocení nejen ten, kdo bude aktuální informace na webové stránky vkládat, ale i občané obce Úholičky, kteří tak budou vždy včas informovaní o dění v obci.