V rámci naší dlouhodobé náklonnosti k neziskovým organizacím pokračujeme v trendu nízkorozpočtového nasazování redakčního systému WebRedakce pro neziskové účely za velmi výhodných podmínek. Nejen v zájmu společenské odpovědnosti firem (CSR) společnost NETservis, s.r.o. nasadila redakční systém WebRedakce na server www.manzelstvi.cz, který je provozován Centrem pro rodinu při Arcibiskupství pražském.

Projekt www.manzelstvi.cz nejlépe charakterizují samotné stránky a sekce „O projektu“: „Projekt Centra pro rodinu při Arcibiskupství pražském manzelstvi.cz chce v pluralitním prostoru internetu podpořit instituci manželství jako veskrze pozitivní, i když náročný životní program. Náplní stránek mají být přehledné informace o manželství z pohledu katolické církve, a to texty základní teologické (kapitoly Gaudium et Spes), právní (CIC), praktické (jak postupovat při uzavření manželství v katolické církvi), popř. texty k povzbuzení a poučení.“

Redakční systém (někdy nazývaný jako administrační systém) WebRedakce zde bude sloužit k tomu, aby s jeho pomocí mohli pracovníci Centra pro rodinu bez technických odborných internetových znalostí aktualizovat obsah stránek a plnit tak cíl projektu. Redakční systém WebRedakce je k tomuto účelu zcela ideální. Společnost NETservis s.r.o. připravila design www stránek, spustila redakční systém WebRedakce, zajistila zcela unikátní doménu manželství.cz a pro tuto doménu taktéž provozuje technické zázemí v podobě hostingu.