Firma NETservis s.r.o. se mimo jiné specializuje na webdesign, tvorbu www stránek, tvorbu internetových prezentací a také poskytování webhostingů. Zadavatel zakázky, Michal Špik, chtěl na své www stránky a na webhosting naší firmy NETservis s.r.o. umístit redakční systém WebRedakce. Webhosting byl zřízen přímo k tomuto účelu. Naše společnost vyšla zákazníkovi vstříc a poskytla mu svou odbornou pomoc.

Společnost Klima Špik se od roku 2006 zabývá montáží a prodejem klimatizace a vzduchotechniky. V poslední době rozšířili svou nabídku o kompletní rekonstrukci průmyslových, gastronomických a administrativních prostor. Poskytují tak klientům veškerý servis a to jak v oblasti vzduchotechniky, vodoinstalace a klimatizace, tak v oblasti odpadů a stavebních prací.

Cílem projektu bylo tedy nasadit redakční systém WebRedakce na náš webhosting. Pro tuto příležitost byla velmi expresně zaregistrována doména. Byla vytvořena hlavička webu a celý redakční systém WebRedakce byl naplněn daty. Pomocí systému se ona data budou získávat přímo z databáze.

Co do rozsahu není tato internetová prezentace příliš obsáhlá, obsahuje však všechny potřebné a důležité informace.