Společnost Industrial CZ, s.r.o. má vlastní internetové stránky již několik let. Ty staré se však postupně staly nevyhovujícími. Naše firma NETservis s.r.o. pro ně vytvořila stránky nové se starým obsahem, ovšem obohacené o nový redakční systém WebRedakce a profesionální design.

Společnost Industrial CZ, s.r.o. je autorizovaný distributor strojních komponentů. Dodávají produkty firem SKF, INA, FLURO a Cyberbond. Prodávají ložiska, řemeny, řemenice, řetězy, spojky, těsnění, maziva, valivé elementy, kladky, hřídele, lepidla a mnohé další věci, které pomáhají zachování životnosti strojů.

Stránky samotné jsou vytvořeny přesně na míru svému účelu. Nebylo zde potřeba tvořit žádné složitosti, je zde přítomna jasná grafika ruku v ruce s jasnými informacemi. Červenomodrý design působí seriózně a účelně.

Byla zde nasazena nejnovější verze redakčního systému WebRedakce včetně jeho úprav do firemních barev. To umožňuje klientovi libovolnou a včasnou aktualizaci stránek. Byla vytvořena grafická hlavička a jeden ze standardních skinů redakčního systému byl obarven tak, aby odpovídal firemnímu stylu.

Nově vzniklá internetová prezentace byla naší firmou NETservis s.r.o. kompletně naplněna daty. Během realizace projektu došlo ke změně obchodního názvu společnosti Industrial CZ, s.r.o. a z toho důvodu bylo změněno i logo společnosti. Projektový manažer naší společnosti zajišťoval komunikaci se správcem jejich DNS serverů z důvodu pře nastavení domény. V neposlední řadě byl zřízen webhosting.

Zajímavostí stránek je také to, že v sekci Kontakty je umístěna mapa a kontaktní formulář. Do webu byly zapojeny služby Google Webmaster tools, Google Analytics aj.