Vodní sporty, vodní radovánky, dovolená, slunný víkend, šlapadla a další podobné výrazy jistě u většiny lidí evokují pohodu a zábavu. Nové internetové stránky www.slapadla.eu nabízejí produkty, které mohou napomoci ještě lepším zážitkům. Stránky vyrobila společnost NETservis s.r.o. pomocí svého redakčního systému WebRedakce a jsou určeny převážně pro provozovatele vodních sportů.

www.slapadla.eu jsou informačním webem, který obsahuje informace o produktech značky FUTURE BEACH, mezi které patří kajaky, šlapadla, vodní skluzavky, vodní lehátka aj. Produkty jsou určeny provozovatelům zábavních zařízení vodního charakteru i pro jednotlivce.

Internetová prezentace byla vytvořena kompletně na zakázku, počínaje zajištěním domény, návrhu individuálního designu, převodu designu do programovacího jazyka XHTML, nasazení redakčního systému WebRedakce a naplnění systému daty. Kromě služby zvané webhosting jsme tomuto projektu zajistili i překladatelské služby.

Redakční systém WebRedakce umožňuje majiteli stránek upravovat jejich obsah bez odborných programátorských znalostí. Dochází tak dlouhodobě ke snižování nákladů na údržbu prezentace a v konečném důsledku se tak snižují celkové náklady.