Společnost NETservis, s.r.o. zprovoznila k dnešnímu dni stránky www.kauza3.cz, které jsou alternativou k Radničním novinám městské části Praha 3. Projekt je výjimečný tím, že jsou stránky vytvořeny a obsluhovány pomocí nového univerzálního redakčního systému společnosti NETservis, s.r.o.

Redakční systém společnosti NETservis, s.r.o. je jako tzv. „balíček“ typizovaným produktem, kterým je možné docílit vytvoření dynamických stránek během několika málo dnů. Systém svému uživateli poskytuje možnosti editace položek menu, editace kterékoli stránky i pomocí uživatelsky velmi příjemného editoru, administrovat články, fotogalerie, ankety aj., nahrávat na stránky soubory atd. Jeho součástí je i mod rewrite, který z nesrozumitelných adres typu „index.php?id=1254&sel=4568&uid=a4“ vytvoří například ttoto „clanky/skolstvi/nove-maturity.html“, což je ve svém důsledku velkým přínosem pro pozici stránek ve vyhledávačích. Součástí článků samotných jsou volitelné diskuze a veškerá podpora s nimi související. Dokonce může uživatel stránek využít automaticky generovaných RSS kanálů nebo vytvářet zaheslované stránky určené například obchodním partnerům. Samozřejmostí je snadná manipulace s jazykovými mutacemi stránek, jejichž možný počet přesahuje číslici 5.

Za necelý týden byla prezentace hotova a uživatelé (občané Prahy 3) se mohli pustit do práce. Podmínkou pro 100% funkčnost redakčního systému je i kvalitní technické zázemí, které poskytujeme v rámci hostingu na našich serverech.

Stránky www.kauza3.cz byly vytvořeny a jsou provozovány formou sponzoringu.