Společnost NETservis, s.r.o. je již několik let dodavatelem společnosti Prague Saints, s.r.o.. Internetová prezentace www.praguesaints.cz je zaměřena na incoming (poskytuje služby pro zahraniční turisty mířící do našeho hlavního města) a specializuje se na ubytovací služby především pro klienty s menšinovou sexuální orientací. Smyslem tohoto projektu byly úpravy, které „postihly“ redakční systém a rezervační systém.

Redakční systém podporující portál www.praguesaints.cz je zcela unikátní a vyznačuje se neustálým zdokonalováním na míru klienta. V další etapě těchto úprav byl vytvořen zbrusu nový rezervační systém – ten je nyní pro zákazníky mnohem příjemnější a více user-friendly. Došlo také k rozšíření platebního systému Global Payments (bývalé MUZO), pomocí kterého mohou klienti pohodlně zadat do zabezpečeného bankovního systému číslo své kreditní karty a proces placení je pro ně pohodlný a rychlý.

V rámci úprav podporujících SEO (Search Engine Optimization) došlo k drobným, ale užitečným změnám v podobě různých nastavení jednotlivých stránek. Administrátor tak může lépe upravovat svou prezentaci ku větší spokojenosti vyhledávacích robotů typu Google nebo Seznam. Nakonec došlo k úpravě správy objednávek. Díky této úpravě je interní práce s objednávkami efektivnější a pohodlnější.

Miroslav Kasan, jednatel Prague Saints, s.r.o. k tomu dodává: „Stránky jsou velice dobře dohledatelné na internetu a většinou se umisťujeme do prvních 5 výsledků a to zejména u Googlu a Yahoo. Od klientů jsme za poslední roky dostali celou řadu pochval za dobrou prezentaci.“