Společnost NETservis s.r.o. spustila k dnešnímu dni novou internetovou prezentaci společnosti SPRINT SPRINT, která obsahuje redakční systém pro správu obsahu od položek menu až po katalog produktů. Společnost SPRINT od roku 1993 prodává v České a Slovenské republice sportovní zboží.

Celé prezentaci vévodí dynamický design ostrých a rovných motivů propojený s úvodní flash animací, která vkusně navazuje na design. Zajímavostí této flash animace je její alternace v podobě letní a jarní verze, které se budou dle aktuálního ročního období střídat.
Stránky jsou vybaveny redakčním systémem, který umožňuje pracovníkům společnosti SPRINT upravovat, přidávat a mazat produkty v katalogu a administrovat položky menu a jejich textový obsah. Takovým obsahem jsou například Novinky.

Z technického hlediska je prezentace vybavena tzv. modem ReWrite, který umožňuje dynamicky vytvářet čitelné a srozumitelné URL adresy – tento aspekt výrazně pomáhá prezentaci k lepším pozicím ve vyhledávačích typu Google nebo Seznam. Www.sprintcz.cz je provozován na serveru společnosti NETservis s.r.o. (je tedy poskytován z naší strany i hosting).