Advokátní kancelář KMVS, advokátní kancelář, s.r.o. prohloubila svou spolupráci se společností NETservis, s.r.o., která pro potřeby KMVS vyvinula publikační systém Reklamní Právo. Pomocí tohoto systému mohou pracovníci advokátní kanceláře publikovat články týkající se reklamního práva.

KMVS – Kůta, Musil a Vaňková se specializuje na právní služby v oblasti reklamy, marketingu, mediálního práva, autorského práva, osobních údajů, elektronické komunikace, farmaceutického práva, práva intelektuálního vlastnictví, obchodního, pracovního a smluvního práva a v neposlední řadě i na právní služby v oblasti nemovitostí.

www.ReklamniPravo.cz je poměrně jednoduchým a přehledným publikačním systémem. Články mohou být rozděleny do několika kategorií, které je možné upravovat a kompletně spravovat redakčním systémem, který mají pracovníci advokátní kanceláře k dispozici. Tento systém slouží ale především pro správu samotných článků.

Systém je vybaven tzv. modem ReWrite, který je schopen vytvářet srozumitelné URL adresy. Tento aspekt je důležitý zejména kvůli vyhledávačům typu Google a Seznam Fulltext. Hosting je poskytován společností NETservis s.r.o.