Klient, který naší společnosti NETservis s.r.o. zadal tento projekt, není u nás žádným nováčkem. Je to jeden z našich častých a velice dlouhodobých zákazníků. Jedná se o pana Ing. Mgr. Ondřeje Horázného a o průběžnou SEO optimalizaci na slovo „autoškola“ na jeho doméně ridicak.cz

Ondřej Horázný se ve svém podnikání zabývá mnohými činnostmi. Mimo jiné je od roku 1991 majitelem edné z největších pražských autoškol a je předsedou Asociace autoškol. Cílem právě tohoto projektu bylo postarat se o to, aby se internetové stránky na doméně ridicak.cz zobrazily na Googlu a na Seznamu na první straně výsledků. A to na co nejvyšší možné pozici při zadání klíčového slova „autoškola“ do kteréhokoliv ze zmíněných vyhledávačů.

V tuto chvíli se naše usilovná práce promítá v umístění na Googlu mezi 2. – 4. pozicí (při psaní této tiskové zprávy byl na pozici první) a na Seznamu mezi 4. – 7. místem. To je skvělý výsledek, protože při spuštění nového vyhledávacího robota v listopadu 2009 se na Seznamu stránky na slovo „autoškola“ propadly až na 23. pozici. Tzn. až na třetí straně. Zde je třeba říci, že Google má oproti Seznamu mnohem spolehlivější a stabilnější výsledky, takže pozice na Googlu jsou méně proměnlivé a „náladové“.

Naše společnost NETservis s.r.o. provedla SEO analýzu, analýzu klíčových slov, analýzu konkurence a některé úpravy webu, aktivně spolupracujeme na tvorbě zpětných odkazů atd..