Další projekt, který si společnost Medito CZ a.s. po vytvoření nové internetové prezentace objednala u naší firmy NETservis s.r.o., byl grafický návrh a tisk propagačních letáků.

Společnost Medito CZ a.s. se zabývá pojišťovnictvím a je jedním z předních pojišťovacích makléřů v České republice. Poskytuje služby nejen českým, ale i zahraničním klientům. Funguje od roku 1996 a vypracovala se ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Pro své klienty zajišťuje mimo jiné občanská pojištění, průmyslová pojištění podnikatelů a firem, zdravotní pojištění klientů včetně cizinců nebo likvidace pojistných událostí.

V tomto projektu šlo o spolupráci následující po tvorbě nového firemního webu. Klientovi byl vytvořen návrh skládaného letáku a to ve formě tří oboustranných listů A4. Poté byl zajištěn tisk jednoho tisíce kusů. Design letáků vychází z podoby internetové prezentace a užívá zejména motiv trojúhelníků na pozadí jednotlivých listů.

Na letáku jsou umístěny základní informace o společnosti Medito CZ a.s. a jejích službách, dále pak výběr nejdůležitějších firemních partnerů a referencí. Jsou určeny zejména pro nové potenciální zákazníky firmy.