Pro britskou společnost UK Energy Partners naše firma NETservis s.r.o.vytvářel kromě firemního loga také profesionální internetovou prezentaci. Všechny práce byly provedeny k oboustranné spokojenosti a tak nic nebránilo tomu pustit se do dalšího společného projektu. Tentokrát šlo o vytvoření propagační brožury.

UK Energy Partners je mladá britská společnost, která poskytuje ostatním firmám a organizacím na území Velké Británie služby v oblasti energetiky obnovitelných zdrojů. Např. certifikace, poradenství a realizaci projektů. Hlavními zákazníky jsou majitelé nemovitostí, britské firmy a organizace všech velikostí. Jejich nejsilnější zbraní na trhu jsou pomoc a partnerství. Právě podle tohoto motivu se již dříve také vytvářelo firemní logo.

Samotná brožura má formát A5 a rozsah 15 stran. Graficky vychází z podoby internetové prezentace a firemního loga. Brožuru lze distribuovat v PDF podobě, ve formě virtuálního katalogu či v klasické tištěné verzi. Brožura obsahuje veškeré potřebné informace pro nové či potenciální klienty společnosti UK Energy Partners.