Pro společnost PROGY PROFESSIONAL ENERGY s.r.o. jsme měli tu čest vyrobit kompletní corporate identity - vše od logotypu přes internetové stránky až po potisk aut.

Tvorba kompletní corporate identity je svátkem pro naší společnost stejně tak jako pro naše kreativní grafiky. Tuto naší komplexní službu si objednala společnost PROGY PROFESSIONAL ENERGY s.r.o., která poskytuje komplexní služby v oblasti záložního napájení.

Tvorba kompletní firemní grafiky začala základním kamenem a sice tedy logotypem. Na základě vybraného a definitivního logotypu se jsme mohli vytvořit další standardní prvky - vizitky, hlavičkový papír, potisk CD, razítko, štítek nad dveře a návrh vzhledu a funkcionality internetových stránek. Z těch méně obvyklých prvků firemní grafiky rádi jmenujeme potisk na trička, potisk na auto nebo dokonce vzhled revizního štítku. Po dokončení návrhu vzhledu internetové prezentace jsme tuto prezentaci uvedli do života a samozřejmě těmto stránkám zajišťujeme i technické zázemí v podobě hostingových služeb.